KOLEJ SAINS KESIHATAN BERSEKUTU
Log in untuk memberi komen atau pape.Jika tiada akaun lagi,sila tekan register.Terima Kasih Very Happy
KOLEJ SAINS KESIHATAN BERSEKUTU

All yOur oPini0n iN hEre
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 sistem berkomputer d kskb

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rehane
Tadika
Tadika


Posts : 1
Join date : 2011-12-26

PostSubject: sistem berkomputer d kskb   Mon Dec 26, 2011 11:58 am

ni cadangan jer, lw bleh pki sila la usulkan kpada pihak atasan ye..
sy tengok kskb ni bnyak yang perlu di naik taraf lagi....
1. sistem berkomputer/portal untuk pelajar tidak ada di kskb.
portal ni untuk semak result,download surat praktikal n pape urusan penting..lagi senang dan terurus kan..
sedangkan skolah rendah pun menggunakan sistem berkomputer,takkan la kolej kerajaan x bleh buat sistem berkomputer..lagi pun menyenangkan sume pihak. dengan sitem berkomputer jugak, boleh plajar pulang ke kampung halaman masing2 selepas habis exam dan dapat mengelakkan daripada membuang masa d kolej apabila exam habis...sekaligus dapat mengurangkan masalah sosial..hehehe..dah mcm buat karangan plak..tapi betul ape...pas exam jer msti banyak org dating, nnti lw ada masalah cntohnya pregnant sape yg malu? org yg buat,kuarga ngan kolej sendiri...please la buat sesuatu yang memberi kesenangan untuk kedua2 pihak....sila la pertimbangkan cadangan ini ye....
Back to top Go down
 
sistem berkomputer d kskb
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» hukum usaha kredit barang
» pokok pikiran ajaran ahmadiyah
» sistem ekonomi dan bias gender ivan illich
» sistem kaderisasi
» sistem sosial islam

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KOLEJ SAINS KESIHATAN BERSEKUTU :: Medan Bicara :: TAk PUas HAti!!-
Jump to: